Tips för dig som söker jobb

Konkurrensen är hård om de lediga tjänster som dyker upp. Men vi vill ge dig tips på hur du hittar jobben och vad du kan tänka på före och under intervjun. Hoppas det kan vara till hjälp!

Hitta jobben

Ta dig tid att gå igenom de ställen där lediga jobb annonseras ut. Kom ihåg att det bara är en liten del av de lediga tjänsterna som tillsätts via annonsering. Resten tillsätts genom kontakter så ta även hjälp av vänner, bekanta och gamla arbetsgivare. Du kan även skicka in en spontanansökan utan att ha läst någon annons.

Inför intervjun

Läs på så mycket som möjligt om företaget och den tjänst du har sökt. Tänk igenom de frågor som du vill ha svar på. Du bör även ha svaret på varför du söker den aktuella tjänsten och framför allt varför de ska anställa just dig.

Under intervjun

Försök att slappna av även om du är nervös. Lyssna på det som sägs och låt rekryteraren prata till punkt innan du ställer eventuella frågor. Försök att vara dig själv och visa ditt riktiga och bästa jag.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss på Industrisupport kan du ansöka genom att registrera ditt CV här.

Ta god tid på dig. Om du fyller i dina uppgifter så noggrant som möjligt ökar det dina chanser att få jobb hos oss. Det är även viktigt att du uppdaterar uppgifterna löpande så att de är så aktuella som möjligt.

Du kan söka specifikt utannonserade jobb och vi tar även emot spontanansökningar. Vår rekryteringsavdelning matchar då din profil mot de jobb som kommer in löpande till oss. Vi återkopplar till dig så snart vi har ett jobb som kan vara intressant för dig.