Jobba hos oss

Det pratas mer och mer om att medarbetarna är företagets viktigaste tillgång. Hos oss är detta i allra högsta grad en sanning och våra medarbetare är en stor del av Industrisupports framgång. Vi jobbar hårt och medvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare. För oss är det viktigt att skapa långsiktiga och goda relationer och det gör vi genom att alltid sätta medarbetarens utveckling och kundens behov i fokus. Vi står på tårna och anstränger oss alltid lite extra för att utveckla och förbättra vår verksamhet så att alla är nöjda.

Hur vill du jobba?
Som medarbetare på Industrisupport får du många fördelar. Du kan skaffa dig erfarenhet från olika arbetsplatser, lära dig olika arbetsuppgifter och skapa ditt eget nätverk med kontakter samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning. Vår ambition är att hitta intressanta och utmanande uppdrag som passar just dig. Vi har både stora och små kunder och följer så klart alla lagar och avtal som gäller inom branschen.

Jobba extra
Är du student, egenföretagare, frilansare eller pensionär kanske du vill jobba extra. På så vis får du möjlighet att prova olika jobb och kan samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet från flera olika företag. Dessutom kan det ge dig viktiga kontakter som kan vara bra i framtiden.

När du jobbar extra behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kan inte söka extrajobb hos oss om du är arbetslös. Tanken är att du jobbar på Industrisupport i kombination till din huvudsakliga sysselsättning. Arbetstiderna sätts efter kundernas behov och kan variera mellan en halv dag, någon vecka, flera månader och ibland även längre tid än så.

Ansök genom att registrera ditt CV här.