Om IndustriSupport

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som varit etablerat sedan 1999. Vi drivs av att ständigt utvecklas i en spännande bransch med stora möjligheter och utmaningar. Vi erbjuder våra kunder flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar för att de ska kunna öka sin egen lönsamhet, vilket ger dem större möjlighet att själva fortsätta utveckla sin egen kärnverksamhet.

Bemanningsbranschen växer och är under ständig utveckling, det är vi också. Men det gäller att samtidigt ha en långsiktig strategi och filosofi för hur vi ska kunna nå våra mål och göra skillnad i bemanningsbranschen. Vi vill erbjuda våra kunder och medarbetare de bästa lösningarna och leverera den högsta kvalitén i våra tjänster.

Industrisupport är ett bolag som är uppbyggt på starka värderingar och har en stabil och inarbetad värdegrund, en stark affärsidé, en inspirerande vision och en organisation där alla jobbar mot tydliga och gemensamma mål. Vi är ett tjänsteföretag som arbetar tillsammans med människor och vi har god förståelse för vad våra medarbetare och kunder efterfrågar.

Vi ser fram emot ett gott samarbete!