Industrisupport söker flexibla industriarbetare till kompetenspool i Årjäng, Töcksfors och Svanskog

Industrisupport Värmland AB startar en kompetenspool tillsammans med kundföretagen i regionen, Wermland Mechanics Töcksfors AB, Wermland Mechanics Svanskog AB, Flexit Sverige AB och Nokalux AB. Starten av kompetenspoolen beräknas att ske i början av maj månad.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i kompetenspoolen har du förmånen att ingå i ett team med ett antal personer som kommer att ha varierade och intressanta arbetsuppgifter ute på de olika kundföretagen. Till en början kommer du att få utbildning och introduktion ute på kundföretagen. Du kommer därefter att få vara mycket flexibel och arbetsrotera, vilket innebär att du kommer att arbeta som montör, kantpressare, nitoperatör, svetsare, truckförare, excenterpressoperatör samt inom lackering. Anställningen börjar som en visstidsanställning och om allt fungerar tillfredsställande kommer du inom kort att övergå i en tillsvidareanställning på Industrisupport.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning från industriprogrammet eller liknande samt har en bred industrierfarenhet och är allround. Krav på att kunna gå skift, ritningsläsning, mätteknik samt körkort och truckkort. Vi ser även att du har goda datakunskaper och kan rapportera i MPS-system.

Som person är du driven, flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och har en hög servicenivå. Du tycker om att arbetsrotera och ha många olika arbetsuppgifter på de olika kundföretagen i regionen. Arbetstiderna kan variera från dagtid till femskift vilket även omfattar nattskift. Urvalet av kandidater kommer att ske under mars månad. Vi vill ha din ansökan omgående!